Certificering

In 2003 liet TEBBEN de kwaliteit van haar verschillende soorten kaas voor het eerst toetsen en koos voor het IFS-keurmerk (International Food Standard). Het eerste certificaat haalde TEBBEN in 2005 en sinds 2007 is kaas van TEBBEN IFS higher level gecertificeerd.

Sinds 2014 heeft IFS een samenwerking met de NVWA. De NVWA heeft daardoor toegang tot de IFS database en beoordeelt TEBBEN nu ook. Behalve het IFS- certificaat heeft TEBBEN ook een biocertificaat voor biologische producten (het SKAL certificaat).

Onze certificaten

Kortom: Onze modern ingerichte productie-afdeling voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen. TEBBEN is:
• IFS (International Food Standaard) gecertificeerd higher level
• SKAL gecertificeerd
• aangesloten bij VNK (Controle Systeem Geraspte Kaas)
• gecontroleerd door het COKZ (Centraal Orgaan voor Kwaliteitsaangelegenheden in de Zuivel) en Alcontrol.

Top